Bloemen zijn op veel manieren in te zetten. Of het nu gaat om klachtenafhandeling, relatiegeschenk of een jarige werknemer.

Planten en bloemen zijn onmisbaar in ontvangstruimten en receptiebalies, ze maken de omgeving aangenaam en prettig om in te werken.

Bloomfields and Desjardins biedt u het totaalconcept!

Bloemenabonnement

Een mooi baliestuk is representatief en zegt iets over het bedrijf. Wekelijks bezorgen wij bij u een vers boeket in vaas voor de receptie of vergaderzaal. Uw wensen worden doorgesproken en aan het eind van de maand ontvangt u een factuur. Wij leveren een bloemenabonnement vanaf € 10,- per week.

Verjaardaglijst

Een extra service en veel gemak is de verjaardaglijst. Wij zorgen ervoor dat de jarige een mooi boeket krijgt. Ook hier worden uw wensen doorgesproken en kunt u zelf een persoonlijke tekst doorgeven voor uw jarige werknemers. U kunt het boeket laten bezorgen op kantoor of thuis. Eind van de maand ontvangt u dit gemakkelijk en overzichtelijk op de factuur.

Kantoorbeplanting

Planten hebben een rustgevende werking in een kantoorruimte. Het verzorgen van planten in hydrocultuur kost weinig tijd en is ideaal voor kantoren. De planten groeien zonder aarde in een cultuurpot die in een pot met water staat. In het water zitten alle voedingstoffen die de plant normaal uit de aarde haalt. U hoeft dus alleen maar water te geven als de waterniveaumeter dit aangeeft. Ook is het uiteraard mogelijk om planten in aarde in mooie potten op uw kantoor te plaatsen. Wij komen graag bij u op kantoor, zodat de juiste planten op de juiste plek krijgt.

Scroll to Top