Bloomfields and Desjardins is een bloemenwinkel met meer dan 26 jaar ervaring. Bij ons vindt u het hele jaar door dagverse bloemen van hoogwaardige kwaliteit. Boeketten bij ons worden met zorg gemaakt. Maar u kunt natuurlijk ook een boeket zelf laten samenstellen naar uw eigen smaak.

Voortdurend gaan wij naar beurzen voor de nieuwste trends. Wij hebben prachtig gekleurd glas van Fidrio en een uitgebreid assortiment cadeauartikelen van Boltze.

Of op een andere bijzondere locatie? De mooiste dag van uw leven kan niet zonder een prachtig bruidsboeket! Ook de gehele aankleding van deze dag zoals gasten corsages, een autostuk, entree bloemstuk of vaasjes met bloemen, kunt u aan ons overlaten!

Wanneer een dierbare overlijd, moet er veel geregeld worden. Bloemen bij een passend afscheid zijn hierbij erg belangrijk. Wij zorgen voor een bijzonder en persoonlijk rouwarrangement.

Klantenkaart

Bij Bloomfields and Desjardins kunt u sparen met uw eigen klantenkaart! Bij iedere euro die u besteedt, ontvangt u 1 punt. Bij 300 punten krijgt u € 15,- korting. Deze kunt u vrij besteden in de winkel!

Cadeaubon

Leuk om te geven of te krijgen is onze eigen cadeaubon. Wij kunnen er elk gewenst bedrag opzetten en u hoeft de bon niet in 1 keer te besteden. De bon is onbeperkt geldig.

Mocht u iemand buiten Zeewolde willen verrassen met een bon, dan kunt u de Fleurop Giftcard bij ons kopen. Deze giftcard gaat van € 7,50, is onbeperkt geldig en in delen te besteden.

Bezorgservice

De bezorgkosten in het dorp zijn € 4,00 en voor het buitengebied € 6,00 tot € 7,50.

Ruilen

Mocht u iets hebben ontvangen wat u niet mooi vindt, dan mag dit altijd geruild worden. U kunt er een ander artikel voor uitzoeken of wij schrijven een tegoedbon voor uit. Er wordt geen geld terug gegeven.

Klachten

Mochten er klachten zijn over een artikel of boeket, neemt u dan altijd contact met ons op! Wij vergoeden altijd het aangekochte artikel of boeket. Zo kunnen wij de kwaliteit op peil houden.

 

Scroll to Top